Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων συνεργασίας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου, ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Κορινθίας κ. Κωνσταντίνος Βενέτης και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ04 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Γρίβας προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση τους εκπαιδευτικούς κλ.ΠΕ04 Κορινθίας των παρακάτω σχολικών μονάδων:

1o Γυμνάσιο Κιάτου, 2o Γυμνάσιο Κιάτου, 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου, 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου, Γυμνάσιο Βέλου, Γυμνάσιο – Λ.T. Γκούρας, Γυμνάσιο Δερβενίου, Γυμνάσιο – Λ.Τ. Καλλιάνων, Γυμνάσιο Κρυονερίου, Γυμνάσιο ΠαναριτίουΕσπερινό Γυμνάσιο Κιάτου, 1ο Γενικό Λύκειο Κιάτου, 2ο Γενικό Λύκειο Κιάτου, Γενικό Λύκειο Βέλου, Γενικό Λύκειο Δερβενίου, Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου, 1ο ΕΠΑ.Λ. Κιάτου, ΕΠΑ.Λ. Ξυλοκάστρου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο 1ο ΓΕΛ Κιάτου και αφορά στην πραγματοποίηση εργαστηριακών ασκήσεων Χημείας Γυμνασίου και Λυκείου σε μικροκλίμακα.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, η παρουσίαση θα γίνει αυστηρά σε ομάδες μέχρι επτά (7) ατόμων τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία-οκτάδα θέσεων είναι την Τετάρτη 03-03-2021. Παρακάτω θα βρείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Η φόρμα θα είναι ενεργή μέχρι και την Κυριακή 28-02-2021. Μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των ατόμων, θα ανοίξει και άλλη ημερομηνία και η όλη διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση όλοι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται. Για τις επόμενες επιμορφώσεις (εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον) θα αποσταλεί νέα φόρμα για δήλωση συμμετοχής. Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιούνται ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30-13:30 στο πλαίσιο του κενού τρίωρου των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς
ώστε να παραβρεθούν στην επιμορφωτική συνάντηση.

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:

https://forms.gle/1zPoUJyVihSWNksZA