Ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Κορινθίας Κωνσταντίνος Βενέτης και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ04 Κωνσταντίνος Γρίβας προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση τους εκπαιδευτικούς κλ.ΠΕ04 Κορινθίας των παρακάτω σχολικών μονάδων:

1ο Γυμνάσιο Κορίνθου, 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου, 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου, 4ο Γυμνάσιο Κορίνθου, Εσπερινό Γυμνάσιο Κορίνθου, Μουσικό Σχολείο Κορίνθου, Γυμνάσιο Αγ. Θεοδώρων, Γυμνάσιο Αθικίων, Γυμνάσιο Βραχατίου, Γυμνάσιο Ζευγολατιού, Γυμνάσιο Ισθμίας, Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Λεχαίου, Γυμνάσιο Λουτρακίου, Γυμνάσιο Νεμέας, Γυμνάσιο Περαχώρας, Γυμνάσιο Χιλιομοδίου, Γυμνάσιο Σοφικού, Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος, Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο, Homo educantus Αγωγή, 1ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, 2ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, 3ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, 4ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων, Γενικό Λύκειο Βραχατίου, Γενικό Λύκειο Λουτρακίου, Γενικό Λύκειο Νεμέας
Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου, Γενικό Λύκειο Ζευγολατιού, 1ο ΕΠΑ.Λ. Κορίνθου, 1ο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου, 2ο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου, ΕΠΑ.Λ. Νεμέας, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΦΕ Κορινθίας και αφορά τη διδασκαλία της φυσικής με χρήση εργαλείων που μας προσφέρουν τα κινητά τηλέφωνα και οι Η/Υ. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν παραδείγματα παιδαγωγικής αξιοποίησης του Phyphox και του Tracker.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, η παρουσίαση θα γίνει αυστηρά σε ομάδες μέχρι οκτώ (8) ατόμων τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία-οκτάδα θέσεων είναι την Τετάρτη 14-10-2020. Παρακάτω θα βρείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Η φόρμα θα είναι ενεργή μέχρι και την Κυριακή 11-10-2020. Μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των ατόμων, θα ανοίξει και άλλη ημερομηνία και η όλη διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση όλοι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται. Για τις επόμενες επιμορφώσεις (εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον) θα αποσταλεί νέα φόρμα για δήλωση συμμετοχής. Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιούνται ημέρα Τετάρτη, στις 11:30, στο πλαίσιο του κενού τρίωρου των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς ώστε να παραβρεθούν στην επιμορφωτική συνάντηση.

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:
https://forms.gle/CppgK8bEJK53W9vX7