Εκδήλωση Βράβευσης EUSO 2016

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο Γυμνάσιο ΙΣΘΜΙΑΣ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και των σχολείων Κορινθίας και Αργολίδας που έλαβαν μέρος στον τοπικό διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών EUSO2016.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ.Β.Σαμαράς, διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων Κορινθίας και Αργολίδας, μαθητές και γονείς.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ04 Αργολίδας-Κορινθίας κ. Γιώργο Κατσιγιάννη, τα ΕΚΦΕ Κορινθίας και Αργολίδας και το Γυμνάσιο Ισθμίας απονεμήθηκαν βραβεία στις δύο πρώτες ομάδες της Κορινθίας, την πρώτη ομάδα της Αργολίδας και έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες.Οι βραβευθέντες θα εκπροσωπήσουν τους Νομούς Κορινθίας και Αργολίδας στον πανελλήνιο προκριματικό διαγωνισμό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μαθητές του Γυμνασίου Ισθμίας με τη βοήθεια του υπεύθυνου ΕΚΦΕ Κορινθίας Μ. Παπακαλοδούκα παρουσίασαν για άλλη μια χρονιά εντυπωσιακά πειράματα Φυσικής και Χημείας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον τοπικό διαγωνισμό EUSO 2016 και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του!